Canadian Essence

Canadian Essence is een originele acht kruidenmelange. Het wordt vaak gebruikt ter ondersteuning bij detox en ontgiftingskuren. De kruidenmelange is samengesteld volgens een traditie van de Canadese Ojibwa indianen.

Het is al sinds 1992 één van onze belangrijke producten. Gebruikers zijn er zo enthousiast over dat zij hun bevindingen delen met anderen. Als producent kunnen wij in overeenstemming met de wetgeving geen (volledige) informatie vertrekken over de toepassingen van dit product. Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren bellen op 071 3314631 of op internet zoeken naar gebruikerservaringen.

Eigenlijk zou iedereen, ziek of gezond, het verhaal achter de indiaanse kruidenthee moeten kennen. Want je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

 

Ingrediënten:

– Grote Klis (Arcticum lappa)

– Schapenzuring (Rumex acetosella)

– Rode iep (Ulmus rubra)

– Witte waterkers (Nasturtium officinale)

– Russische rabarber (Rheum palmatum)

– Kelp (Laminara digitata)

– Gezegende distel (Cnicus benedictus)

– Rode klaver (Trifolium pratense)

Gebruik:

1 tot 2 maal dagelijks innemen gemengd met wat lauwwarm water

 

Verkrijgbare verpakkingen:
– 3 zakjes a 21 gram – eenvoudig zelf bereiden, volg de heldere bereidingsinstructie op de verpakking, voldoende voor 6-9 weken, een zakje geeft ca. 1 liter kruidenmelange. Een handig katoenen zakje om het kruidenmengsel te bereiden is bijgesloten.

– 1000 ml – kant en klare kruidenmelange, voldoende voor 2-3 weken

 

 

Ga naar de webshop

Ervaringen gaan van mond tot mond.

[]